Humor

Amelie Albrecht: Zwaar leven

donderdag 29 april 2021 - 20:00

UITGESTELD NAAR SEIZOEN 2021-2022

Over het leven van Amelie Albrecht kunnen we kort zijn: niet noemenswaardig. Na acht jaar tekenacademie kon ze nog niet tekenen, jarenlang vioolles leverde haar nog geen vaag gevoel voor muziek op en paardrijden moest ze opgeven omdat ze allergisch werd voor dieren. En dan zwijgen we nog over haar schoolcarrière.

Meer info

Els de Schepper: Els de Schepper ziet ze vliegen

donderdag 06 mei 2021 - 20:00

UITGESTELD NAAR SEIZOEN 2021-2022

EDS Airlines presenteert een gloednieuw spektakel, een turbulente vlucht uit de realiteit.

Zet je lekker, doe je gordel vast en laat je meevoeren op een expeditie rond de wereld en een sightseeingtour in de diepste kern van Els. Een zoektocht met als belangrijkste vraag: waar zijn de liefde en het plezier gebleven?

Neem zeker een geldig ID-bewijs en toegangsticket mee, zet je gsm in vliegtuigstand en hou je vast voor een dolle rit vol gein en ongein.

Meer info

Michael Van Peel: Van Peel tot Evenaar

vrijdag 14 mei 2021 - 20:00

VERPLAATST NAAR VRIJDAG 14 MEI 2021

Van Peel tot Evenaar, oorspronkelijk gepland op donderdag 26 november 2020, kon omwille van de verstrengde maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19 niet doorgaan en werd daarom verplaatst naar donderdag 8 april 2021. Door de aangehouden coronamaatregelen valt ook deze datum nu in het water. De voorstelling wordt daarom opnieuw uitgesteld, naar vrijdag 14 mei 2021. Hopelijk wordt het derde keer, goede keer! Aangekochte tickets blijven gewoon geldig.  

Meer info

Steven Delaere: Schijn

zaterdag 15 mei 2021 - 20:00

UITGESTELD NAAR SEIZOEN 2021-2022

Steven Delaere volgde de opleiding klassieke muziek in Gent, alvorens zich te storten op zijn andere passie: goochelen.

Na zijn finaleplaats in Belgium's Got Talent 2015, maakte Steven een comeback in Belgium’s Got Talent 2019. In zijn auditie sloeg hij iedereen met verstomming en bewees hij zijn kwaliteiten als goochelaar en entertainer. Uiteindelijk werd hij ook één van de finalisten.

Meer info

Begijn Le Bleu: Zeg dat nog een keer… (Best of)

donderdag 20 mei 2021 - 20:00

GEANNULEERD

Na het televisieprogramma Foute Vrienden maakte Begijn drie comedyprogramma’s. Het werd een drieluikje om van te snoepen dat enthousiast werd onthaald door pers en publiek.

Als je de beste huis-, tuin- en keukenverhalen graag nog eens wilt horen: rep je dan naar het theater! Deze best of belooft een gezellige avond te worden waar een blik humor, herkenbaarheid en improvisatie wordt opengetrokken. Met métier neemt hij je mee in zijn wereld die net zo goed de jouwe kon zijn. Welkom!

Meer info