Print

Zalen

Onze grootste zaal, de zogenaamde Rode Zaal, is uitermate geschikt voor allerhande evenementen.

De zaal heeft een capaciteit van 525 zitplaatsen op de tribune. De ruimte kan vlot omgebouwd worden van theaterzaal tot een polyvalente zaal met 850 staanplaatsen of 300 zitplaatsen (den egger heeft tafels en stoelen ter beschikking). De zaal is bijgevolg het ideale decor voor zowel theatervoorstellingen als concerten, grote fuiven, studiedagen, eetfeesten en seminaries.

Daarnaast vind je in den egger een kleinere, Blauwe Zaal met een capaciteit van 212 tribuneplaatsen of 500 staanplaatsen. Deze intiemere zaal kan zowel omgetoverd worden tot kleine theaterruimte als tot feest- of fuifzaal.

Beide zalen beschikken over een zeer volledige technische uitrusting qua projectie, licht en geluid, de zogenaamde basisset licht en geluid van de Rode en Blauwe Zaal. Gebruik van dit materiaal is inbegrepen in het gebruikerstarief van de zaal. Deze kan - zonder meerprijs - aangevuld worden met optioneel technisch materiaal indien het beschikbaar is (zie basisset). Voor bepaalde activiteiten zal deze basisset en de optionele lijst niet volstaan. Indien de gebruiker dit wenst, kan gc den egger in dit geval bijkomend materiaal tegen betaling ter beschikking stellen van de gebruiker. Materiaal dat niet beschikbaar of aanwezig is in den egger, dient door de gebruiker zelf voorzien te worden.