Start verkoop voorstellingen december 2020

De ticketverkoop voor de maand december is van start gegaan! Vanaf nu kan je dus ook kaarten bestellen voor volgende voorstellingen:

11 december: de Belpop Bonanza Tura Special met Jan Delvaux en DJ Bobby Ewing: https://www.denegger.be/programma/jan-delvaux-en-dj-bobby-ewing-belpop-b...

Meer info

Extra voorstelling: Portland

Eind oktober staat Portland al voor de derde keer in de AB, maar tien dagen eerder kan je hen al aan het werk zien! Op 17 oktober strijken Jente, Sarah, Gill en Arno neer in den egger voor een try-out van hun uitverkochte concert in Brussel. 

De band van frontman (en stadsgenoot uit Scherpenheuvel-Zichem!) Jente Pironet was één van de laureaten van De Nieuwe Lichting op Studio Brussel, speelde al op Rock Werchter en Pukkelpop en bracht eind 2019 een warm onthaald debuutalbum uit.

Niet te missen voor de fans van de betere indierock!

Meer info

Praktische info start verkoop okt-nov 2020

Hoe een abonnement bestellen?

  • online je abonnement bestellen voor de voorstellingen van oktober en november kan vanaf zaterdag 5 september om 9 uur  door te klikken op de knop 'BESTEL JE ABONNEMENT' op de startpagina van deze website (opgelet: de link wordt pas om 9 uur geactiveerd)
  • in deze handige VIDEOHANDLEIDING kan je stap voor stap volgen hoe je op de vlotste en snelste manier een abonnement bestelt vanuit het comfort van je luie zeteleen
Meer info

GC den egger versus COVID-19: safety first!

Na een veel te lange cultuurarme periode kijken wij er ontzettend naar uit om jullie binnenkort eindelijk opnieuw te kunnen begroeten in den egger.

De eerste maanden zal het met een aangepast én veilig programma zijn. Door de noodzakelijke maatregelen die de overheid neemt om het coronavirus in te dijken, is een tot de nok gevulde theaterzaal nog niet meteen mogelijk. Onze voorstellingen worden volledig coronaproof ingericht conform de geldende adviezen van de overheid.

Meer info

Brochure seizoen 2020-2021

Eindelijk, de brochure van seizoen 2020-2021 is er! Lees ze hier.

Meer info

Coronaproof zelf iets organiseren in den egger

Nu het weer mogelijk is om de zalen van den egger te huren, is het uiteraard van belang dat ook hier de richtlijnen goed opgevolgd worden om je evenement zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Alle info over wat er mogelijk is, de meest recente maatregelen en extra aanbevelingen waar je als gebruiker rekening mee dient te houden, vind je hier: https://www.scherpenheuvel-zichem.be/nieuws/een-evenement-organiseren

Meer info

Samen geniet je dubbel! Ticketverkoop seizoen 2020-2021

Het heeft even op zich laten wachten, maar de knoop is ontward! De ticketverkoop voor het nieuwe seizoen start op zaterdag 5 september om 9 uur voor abonnees. 

Losse tickets zijn verkrijgbaar vanaf dinsdag 8 september om 13 uur

Omdat het bijzondere tijden zijn, zal de verkoop echter ook anders verlopen dan normaal. Door de uitzonderlijke omstandigheden zal er geen gedrukte brochure verschijnen voor 2020-2021, maar kan je het volledige programma bekijken op onze site. 

Meer info

Seizoen 2020-2021

De afgelopen maanden stonden volledig in het teken van het coronavirus dat ook de cultuursector ongemeen hard raakte. Half maart ging den egger dan ook onherroepelijk dicht waardoor er een pak geplande voorstellingen en activiteiten helaas in het water vielen. Gelukkig komt er nu eindelijk licht aan het einde van de tunnel en krabbelen we na deze bizarre periode stilletjes aan weer recht.

Meer info

Zomersluiting den egger

Zoals gewoonlijk knijpen we er tijdens de zomer even tussenuit. Vanaf 13 juli nemen we een break om er vanaf 11 augustus weer volop in te vliegen. Met een hoopvolle blik op de toekomst hopen we jullie daarna snel weer een warm welkom te kunnen heten in den egger.

Meer info

Verlenging vervaldatum ruilcheques

Door het wegvallen van de voorstellingen door de coronacrisis en het uitstel van de start van de ticketverkoop van volgend seizoen, bent u misschien nog in het bezit van een ruilcheque die u niet meer kan gebruiken voor de aangegeven vervaldatum.

We hebben daarom deze data voor elke nog geldige cheque verlengd waardoor u deze nog zeker zal kunnen gebruiken na de start van de ticketverkoop voor seizoen 20-21.

Meer info

Pagina's