Programma

KF De Mottegalm: lenteconcert GEANNULEERD!

zaterdag 04 april 2020 - 20:00

Dit concert is omwille van de maatregelen omtrent de verspreiding van het COVID-19-virus geannuleerd door de organisator.

Fanfare-orkest De Mottegalm uit Rillaar organiseert op zaterdag 4 april haar jaarlijks lenteconcert onder leiding van Philip Gorts.  

Dit jaar zal er voor dit concert samengewerkt worden met Dunja Mees en Kirri Valvekens.

Meer info

KWB Schoonderbuken organiseert: Gili (try-out) GEANNULEERD

zaterdag 11 april 2020 - 20:15

Deze voorstelling is omwille van de maatregelen omtrent de verspreiding van het COVID-19-virus geannuleerd door de organisator.

Comedian-mentalist Gili (aka Lieven Gheysen) verraste vriend en vijand met zijn succesvolle theatershow Iedereen Paranormaal als antwoord op de media-tsunami rond Het Zesde Zintuig. Ook zijn volgende voorstelling CTRL: Alles onder controle wist volle zalen verward en vol ongeloof naar huis te sturen.

Meer info

Rob de Nijs: 60 jaar artiest WORDT UITGESTELD!

vrijdag 17 april 2020 - 20:00

Door de maatregelen omtrent de verspreiding van het COVID-19-virus kan dit concert helaas niet doorgaan op de geplande datum. Van zodra de nieuwe datum bekend is, worden de ticketkopers op de hoogte gebracht.

Meer info

Luka Bloom: 30 Years of Riverside WORDT UITGESTELD!

dinsdag 21 april 2020 - 20:30

Door de maatregelen omtrent de verspreiding van het COVID-19-virus kan dit concert helaas niet doorgaan op de geplande datum. Van zodra de nieuwe datum bekend is, worden de ticketkopers op de hoogte gebracht. Tickets blijven geldig voor die datum. 

Meer info

JM Little Big Band: New Picture, Old Frame GEANNULEERD!

zondag 26 april 2020 - 11:00

Dit aperitiefconcert kan helaas niet doorgaan omwille van de maatregelen omtrent de verspreiding van het COVID-19-virus. Tickets worden vanzelfsprekend terugbetaald.

Meer info

The Flying Pickets: Strike Again WORDT UITGESTELD!

zaterdag 02 mei 2020 - 20:00

Door de maatregelen omtrent de verspreiding van het COVID-19-virus zijn alle voorstellingen in GC den egger tot nader order opgeschort. We proberen per voorstelling de best mogelijke oplossing te vinden: in het geval van verplaatsing naar een latere datum blijven de aangekochte tickets geldig. In geval van definitieve annulatie worden de tickets automatisch terugbetaald. Ticketkopers worden op de hoogte gebracht van zodra er meer duidelijkheid is.

Meer info

Ella Leyers, Eva De Roovere & Inge Paulussen: Te Gek!? Nerveuze vrouwen (GEANNULEERD)

donderdag 14 mei 2020 - 20:00

Helaas heeft de productie beslist om de ganse tournee, inclusief de voorstelling in den egger, te annuleren ten gevolge van de maatregelen omtrent de verspreiding van het COVID-19-virus, met volgende motivatie: “Van de productie ‘Nerveuze vrouwen’ zouden we heel wat voorstellingen moeten verplaatsen. Helaas blijkt dat agenda-gewijs onmogelijk te zijn. Resultaat is dat er maar 6 voorstellingen overblijven in de periode dat we (volgens de huidige richtlijnen) kunnen spelen. Daarom is vanuit de productie beslist om de ganse tournee te annuleren.

Meer info

Jan Jaap Van der Wal: III-ième

vrijdag 15 mei 2020 - 20:00

Door de maatregelen omtrent de verspreiding van het COVID-19-virus kan deze voorstelling helaas niet doorgaan op de geplande datum. Van zodra de nieuwe datum bekend is, worden de ticketkopers op de hoogte gebracht.

Jan Jaap Van der Wal staat opnieuw in de theaters. Geen lange toer deze keer, maar kort en krachtig.

Meer info

Jo Lemaire: 4 x anders

woensdag 20 mei 2020 - 20:00

Jo Lemaire is steeds uniek in haar interpretaties en staat altijd klaar voor gedurfde uitdagingen. Gestart in 1979 met haar Flouze, kent ze meteen haar definitieve doorbraak bij het grote publiek met de prachtige Serge Gainsbourg cover Je suis venue te dire que je m’en vais.

Meer info

THOR Zichem: Breng me terug

zondag 24 mei 2020 - 11:00

Kaat is een levenslustige meid. Ze komt uit een traditioneel gezin met ouderwetse waarden. Haar moeder wil haar graag in het keurslijf drukken van huisje tuintje boompje. Kaat gaat echter veel liever haar eigen gang.

De ruzies tussen moeder en puberdochter lopen steeds hoger op. Ze willen maar wat graag door elkaar gehoord worden, maar lijken beiden doof voor elkaars gedachten en gevoelens. Op een dag krijgt haar moeder het idee om Kaat te koppelen aan een jongeman. Kaat is hier zo boos om dat ze het huis uitvlucht.

Meer info

Pagina's