Print

20 jaar Lenny & de Wespen + Popkoor Vocalicious

Lenny & de Wespen bestaan 20 jaar en dat wordt gevierd tijdens een uniek concert met Popkoor Vocalicious in den egger.

Na vijf langspelers en 20 singles is het tijd voor een terugblik op de band rond zanger/songschrijver Lennaert Maes en zijn Wespen Andries Boone (toetsen, mandoline, viool, tenor gitaar, ...), Roeland Vandemoortele (elektrische gitaar, banjo en toetsen), Mathias Moors (bas) en Bert Huysentruyt (drums en percussie).

Van Meneertje Nee, het eerste nummer dat de radio haalde en dadelijk op de Kleinkunstkollektie belandde, over hun populaire ballad Als het kan tot hun top-10 singles Hey Marie, Einde van de rit, Blij en Alles gaat goed. Daarnaast selecteren Lenny & co hun eigen lievelingsliedjes.

Ook Popkoor Vocalicious viert mee! Dit Hagelandse popkoor, geen onbekende in Scherpenheuvel-Zichem en omstreken, zal het voorprogramma verzorgen.

Vocalicious bestaat uit een vijftigtal koorleden, die steeds het beste van zichzelf geven op het podium. Daarbij schuwen ze zeker ook de danspasjes niet. Bij Popkoor Vocalicious kan je je aan alles verwachten: uitbundige shows met heel veel toeters en bellen, maar ook intieme akoestische sets waarbij de haren op je armen rechtop komen te staan. Begeleid door hun eigen liveband spelen ze graag in op het publiek, door hen kippenvel te bezorgen, door hen te laten meezingen, kortom, het publiek te entertainen.

Al jaren een vaste waarde in den egger, delen ze nu voor het eerst de affiche met Lenny & de Wespen. En wie weet duiken ze ook op als pop-up-koor tijdens het concert van Lenny!

Categorie
Locatie
Datum
zaterdag 11 juni 2022 - 20:00
Prijs
ABO: € 15
-26: € 15
Basis: € 18

Afbeeldingen

  • © Johan Jacobs