Print

ABBA Gold: The Concert Show EXTRA VOORSTELLING

Omdat de tickets voor hun concert van 03/11/18 in een mum van tijd de deur uit zijn gevlogen, kunnen we met veel plezier een extra concert van ABBA Gold in den egger aankondigen. Noteer 27/02/19 in disco fluo in je agenda en smeer die beentjes alvast maar in! Having the time of your life!

ABBA Gold - The Concert Show is een spectaculaire show met alle onvergetelijke songs van Agnetha, Anni-Frid, Benny en Bjorn. 

Speciaal geselecteerde musici en zangers, met toestemming van de originele ABBA-leden, laten alle beroemde songs aan bod komen. Deze show is een bijzonder mooie weergave van het authentieke ABBA-gebeuren van toen met de rijke muzikale volheid van nu, aangevuld met een authentieke unplugged uitvoering van enkele hits.

Het concert van deze Duits-Britse groep in de Parijse Olympia maakte zo'n grote indruk dat ABBA deze show verkoos boven vele anderen voor de Europese theaters, maar in heel de wereld maakt deze indrukwekkende revival furore. Europa, Rusland, Japan, het Midden-Oosten, overal wordt de groep gevraagd.

The ABBA feeling is still alive!

 

Categorie
Locatie
Datum
woensdag 27 februari 2019 - 20:00
Uitverkocht
Prijs
ABO: € 22
-21/+60: € 24
Basis: € 26

Afbeeldingen

  • © Jan Kocovski for WeLeon Entertainment

  • © Jan Kocovski for WeLeon Entertainment

  • © Jan Kocovski for WeLeon Entertainment

  • © Jan Kocovski for WeLeon Entertainment