Print

Bart Herman: On Tour

NIEUWE DATUM: ZATERDAG 25 JUNI 2022

Aangekochte tickets (en daaraan verbonden zitplaatsen) blijven gewoon geldig op de nieuwe datum. Ticketkopers worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Bart Herman gaat weer toeren langs de Vlaamse cultuurhuizen. Wat weinigen weten is dat deze singer-songwriter eigenlijk al zijn hele leven On Tour is. Al van in zijn prille jeugd trok Bart als een echte Bard met de gitaar op de schouder de halve wereld rond. Hij zong in kroegen, restaurants, hotels, zalen en tenten tot op cruiseschepen toe. Op die manier deed hij ervaringen op die bijna allemaal hun neerslag vonden in één of ander liedje.

In dit theaterprogramma verzamelt Bart Herman al deze eigen songs en reconstrueert hij als het ware zijn levenstour. Veel van deze nummers zijn inmiddels klassiekers geworden maar niemand kende tot dusver de verhalen er achter. Deze worden hier op boeiende wijze geopenbaard door de zanger zelf die zich tijdens deze show ontpopt als een begenadigd causeur.

Bart Herman On Tour: zingen en vertellen, liedjes en verhalen, niet toevallig twee dingen waar de artiest in uitblinkt en meteen dé reden waarom zijn optredens een groot publiek aanspreken.

Bezetting: Bart Herman (zang en gitaar), Dirk Naessens (viool en mandoline), Mario Vermandel (contrabas) en Raf Helsen (drums)

Categorie
Locatie
Datum
zaterdag 25 juni 2022 - 20:00
Laatste tickets
Prijs
ABO: € 16
-21/+60: € 18
Basis: € 20
Senior Drop (+65): € 16

Afbeeldingen