Print

Cirk Publiek

Cirk Publiek nodigt je uit op een namiddag vol acrobatie, workshops, een vleugje nostalgie en humor voor jong en oud. Een familiedag in en rond den egger!

Wat staat er op het programma?

Circus a la carte

Voor alle leeftijden

U vraagt, wij draaien, of moeten we eerder zeggen circussen. Al rondlopend in het publiek zal onze circusartiest de mensen uitnodigen om een circusbestelling op te nemen. Jongleren, acrobatie, balanceren,… er staat een mix van circustechnieken op het menu. Waar heeft u zin in? Circus a la carte is een concept uitgewerkt door enkele ervaren circusartiesten van Cirkus in beweging. Het is een animatieve circusact waarbij de artiesten zich tussen het publiek begeven.

Ballonplooier

Voor alle leeftijden
 

Metamorfosium

Voor alle leeftijden

Het metamorfosium is een straattheater animatie die speelt met facepaint, make up en fantasy kapsels. Wie gekozen wordt door de laboranten van het Metamorfosium, geeft zich over aan het Rad der Texturen en ondergaat een bijpassende metamorfose. In u schuilt immers een zeemeerman, een stoere indiaan of een rozenprinses. Uw ware aard komt boven, verzet is zinloos.
 

Workshop reuzenzeepbellen

Vanaf 5 jaar

Wie kan er de grootste bellen maken? Welke bellen gaan het hoogst? Zit er in elke zeepbel een kleurige regenboog? Met een magisch circus-sopje, touwen aan stokken, rietjes, spiegels, blazers en onze eigen handen maken we massa’s kleine, grote en reusachtige zeepbellen die we laten zweven, vliegen, dansen en uit elkaar spatten.
 

Recyclageworkshop

Vanaf 6 jaar

Circusattributen maken met recyclagemateriaal. Van een stok, een oude fietsband en wat gekleurde lappen stof maak je een flowerstick die je mee naar huis mag nemen. Onze lesgevers leggen je achteraf enkele trucks uit zodat je meteen kan beginnen oefenen. Heb je zelf een oude fietsband thuis? Breng hem mee. Kinderen onder de 10 jaar komen best vergezeld van een ouder.

Categorie
Locatie
Prijs
Gratis

Afbeeldingen