Print

Dansstudio Scintillare: Kleurloos

GEANNULEERD!

Door de maatregelen omtrent de verspreiding van het COVID-19-virus kan dit evenement helaas niet doorgaan. Aangekochte tickets worden terugbetaald.

Tijdens het verlengd Pinksterweekend staan de dansers van Scintillare Dance Studio (Rotselaar & Ramsel) opnieuw op het podium in de rode zaal van den egger tijdens de jaarlijkse dansvoorstellingen!

Dit jaar brengen zij de dansproductie Kleurloos, een dansvoorstelling gebracht voor en door alle leeftijden. De dansers zullen het beste van zichzelf geven in verschillende dansstijlen en het publiek meenemen in het verhaal van Kleurloos:

Wanneer de inwoners van Pixel ontwaken merken ze dat alle kleuren verdwenen zijn uit hun wereld. Alles is gehuld in een grauwe waas van zwart, wit en grijstinten. Al snel beslissen ze om op zoek te gaan naar de kleuren, want hoe langer deze weg blijven, hoe meer het zwart/wit bestaan het leven van de inwoners begint te beheersen. In hun zoektocht naar de kleuren leren de inwoners zichzelf en het belang van alle warme én koude kleuren kennen. En wie is Tiago? Weet hij soms meer over de verdwenen kleuren?

Het belooft alvast een mooie dansavond te worden! 

De voorstelling duurt telkens zo'n 2u45 inclusief een pauze van 30 minuten.
 

Categorie
Locatie
Datum
zondag 31 mei 2020 - 15:00
Geannuleerd
Datum
zondag 31 mei 2020 - 19:00
Geannuleerd
Datum
maandag 01 juni 2020 - 15:00
Datum
maandag 01 juni 2020 - 19:00
Geannuleerd
Prijs
Cat. 1: € 18
Cat. 2: € 15

Afbeeldingen