Print

De Frivole Framboos: Wachten op Do Groot

NIEUWE DATUM!

In hun warm onthaalde voorstelling Wachten op Do Groot onthullen Peter Hens en Bart Van Caenegem ons op virtuoze wijze de geheimen rond de ‘Big Bang’ van de muziek, over de noot waarmee het allemaal begon: ‘Do Groot’. 

Reizend door het verleden zet De Frivole Framboos de tijd op zijn kop en zoekt het antwoord op de vraag wat er zou gebeuren als vroegere tijden de toekomst waren geweest: zou Mozart zich hebben laten inspireren door Stromae, zou James Last van invloed zijn geweest op Wagner? En hoe zouden Bach en Beethoven hebben geklonken als Wagner eerder had geleefd dan zij? 

Het zijn vragen waar de wereld lang mee heeft geworsteld. De mensheid heeft een eeuwigheid moeten wachten, maar de antwoorden zijn de moeite meer dan waard.

Deze voorstelling, oorspronkelijk gepland op donderdag 12 maart, kon helaas niet doorgaan omwille van de maatregelen omtrent de verspreiding van het COVID-19-virus en werd verplaatst naar donderdag 11 juni om 20 uur. Omdat ook deze datum in het water viel, werd het concert verplaatst naar 27 januari 2021. Aangekochte tickets (en daaraan verbonden zitplaatsen) blijven gewoon geldig.

Categorie
Locatie
Datum
woensdag 27 januari 2021 - 20:00
Prijs
ABO: € 20
Senior drop (+65): € 20
-21/+60: € 22
Basis: € 24

Afbeeldingen

  • (c) Koen Bauters