Print

De Kolonie MT / Bruno Vanden Broecke: De Woordenaar

NIEUWE DATUM!

Een man komt op. Als de zon. Hij is al opgewarmd. Hij straalt. Hij lacht naar de mensen. Hij lacht naar de instrumenten om zich heen. Hij aait een orgeltje. Hij schraapt zijn keel. De man doet zijn mond open. Er komt muziek uit.

De Woordenaar wordt een explosief theaterconcert waarin Bruno Vanden Broecke een man is met een missie. Een lichtend voorbeeld om te volgen. Wat hij te bieden heeft is niets minder dan een handleiding voor ons leven. Omsingeld door topmuzikanten Bo Spaenc, Pol Vanfleteren, Johan Vandendriessche & Dante Verspaendonck of Amber Meert duikt hij onder in het leven van alledag zoals het is of zoals u dacht dat het was.

De Woordenaar wordt een daverende combinatie tussen swingende woorden en sprekende muziek. Bo Spaenc zet het muzikale hekkenwerk uit met ruimte voor improvisatie. Elke voorstelling is De Woordenaar een nieuw, uniek muziektheaterfeest.

Voorbespreking: om 19 uur zal deze voorstelling ingeleid worden. Deelname is gratis, inschrijven is niet nodig.

Deze voorstelling, oorspronkelijk gepland op woensdag 18 maart 2020, kon helaas niet doorgaan omwille van de maatregelen omtrent de verspreiding van het COVID-19-virus en werd verplaatst worden naar donderdag 14 januari 2021 om 20 uur. Aangekochte tickets (en daaraan verbonden zitplaatsen) blijven gewoon geldig.

Categorie
Locatie
Datum
donderdag 14 januari 2021 - 20:00
Prijs
ABO: € 13
-21/+60: €15
Basis: €17
Youth drop (-18): € 8

Afbeeldingen

  • © Jan Marchand Photography

  • © Pat Verbruggen