Print

Erik & Sanne: 30 jaar ‘Veel te mooi’

GEANNULEERD!

Op 12 maart 2020 zal het precies 30 jaar geleden zijn dat Erik & Sanne de klassieker Veel te mooi opnamen. Al beslisten ze zes jaar geleden om te stoppen met liveconcerten, de muziek was nooit ver weg. Achter de schermen bouwden ze mee aan de carrière van dochter Maartje. In stilte schreven ze tekst en muziek voor haar twee albums maar het bleef kriebelen om weer samen op het podium te staan.

30 jaar Veel te mooi kon toch niet zomaar voorbijgaan. Vandaar deze theatershow. Erik & Sanne brengen niet enkel de klassiekers Veel te mooi, Aan mijn darling, Het huis dat tussen rozen stond, Land van ons twee en Stille brieven maar ook mooie luisterliedjes als Oostendse wind of Jas met duizend kleuren.

Dochter Maartje brengt ook een paar van haar eigen liedjes, en verrijkt daarnaast de unieke samenzang van haar muzikale ouders. Dit wordt een uitzonderlijk en onvergetelijk weerzien.

Bezetting: Erik Van Neygen (zang), Sanne (zang), Maartje Van Neygen (zang), Pieter Van Malderen (piano), Filip Bruffaerts (gitaar) en het strijkkwartet Nome d’arte o.l.v. Wim Spaepen

Categorie
Locatie
Datum
vrijdag 26 juni 2020 - 20:00
Geannuleerd
Prijs
ABO: € 18
Senior drop (+65): € 18
-21/+60: € 20
Basis: € 22

Afbeeldingen