Print

Fanfare-orkest De Mottegalm: lenteconcert

Fanfare-orkest De Mottegalm uit Rillaar organiseert haar jaarlijkse lenteconcert onder leiding van Philip Gorts. Dit jaar zal er voor dit concert samengewerkt worden met Dunja Mees en Kirri Valvekens.

Dunja Mees is niet de minste zangeres. In 2013 won ze samen met gitarist Tom Nelson de zangwedstrijd Talent der lage landen. Een jaar later raakte ze tot in de finale van The Voice van Vlaanderen. Dit was voor haar de start van een muzikale carrière. Ze heeft ondertussen mogen samenwerken met verschillende bekende namen uit de Vlaamse muziekwereld zoals Paul Michiels, Barbara Dex, Jean Bosco Safari, Laura Tesoro, Patrick Riguelle,…  Verder is ze zelf nog actief als professionele zangcoach en leerkracht jazz/pop.

De naam Kirri Valvekens zal bij velen hier uit de buurt ook wel een belletje doen rinkelen. Hij is immers een niet ongekend persoon in Rillaar. Iedereen heeft waarschijnlijk zijn clip op YouTube Schat waar is mijn eitje van mei 2019 wel gezien. Momenteel toert hij nog steeds door Vlaanderen en Nederland met zijn Diamonds on the rocks, een show met songs van Neil Diamond. Ook aan deze optredens is Dunja Mees als backing vocal verbonden. 

Het fanfare-orkest kijkt er dan ook naar uit om samen te werken met Kirri en Dunja!

Categorie
Locatie
Datum
zondag 01 mei 2022 - 19:00
Prijs
€ 10

Afbeeldingen