Print

Film: Knives Out

GEANNULEERD!

De befaamde misdaadschrijver Harlan Thrombey (Christopher Plummer) wordt dood aangetroffen in zijn landhuis, net na z’n 85ste verjaardag. Uit het niets duikt de charmante en scherpe privédetective Benoit Blanc (Daniel Craig) op om de zaak te onderzoeken. Hij krijgt af te rekenen met met een bende hebberige familieleden, die elkaar zonder aarzelen verdacht maken, en enkele loyale bedienden die stijf de lippen op elkaar houden. Blanc baant zich een weg door een kluwen van valse sporen, zelfzuchtige leugens en verborgen motieven, vastberaden om de waarheid te achterhalen.

Knives Out van regisseur Rian Johnson is een heerlijk ouderwetse whodunit die je op het puntje van je stoel houdt en tot op de laatste seconde in de haren zal laten krabben op zoek naar de dader!

Deze filmvoorstelling (oorspronkelijk gepland op woensdag 15 april) kan helaas ook op de nieuwe datum (17 juni) niet doorgaan omwille van de maatregelen omtrent de verspreiding van het COVID-19-virus. Omdat we onze filmprogrammatie graag zo actueel mogelijk houden, hebben we beslist om de film niet opnieuw te verschuiven. Aangekochte tickets blijven geldig voor een film naar keuze in het najaar.

Categorie
Datum
woensdag 17 juni 2020 - 20:00
Geannuleerd
Prijs
€ 5

Afbeeldingen

Filmpjes