Print

The Flying Pickets: Only Human (NIEUWE DATUM)

NIEUWE DATUM: VRIJDAG 2 SEPTEMBER 2022

Aangekochte tickets (en daaraan verbonden zitplaatsen) blijven gewoon geldig op de nieuwe datum. Ticketkopers worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

De Britse Flying Pickets zijn de bekendste a cTen gevolge van de verscherpte maatregelen van het overlegcomité van 22.12.2021 en de beslissing dat alle binnenactiviteiten t.e.m. 28.01.2022 verboden zijn, kan in principe ook de voorstelling van Kommil Foo - opnieuw - niet doorgaan. apella groep van West-Europa. Vijfendertig jaar geleden ontstonden ze uit een theatergezelschap dat het verhaal van de mijnwerkersstakingen tegen de regering van Margaret Thatcher op de bühne bracht.

Links van overtuiging en goed bij stem scoorden ze een wereldhit met hun versie van Yazoo’s Only you. Daarna volgden noteringen met When you’re young and in love en Who’s that girl? én maar liefst 13 studio- en live albums met hun parelende versies van wereldhits (Michael Jackson, The Rolling Stones, Prince, The Police, Stevie Wonder, The Kinks, Bob Marley, Nirvana,…).

Hun stemmen zijn hun instrumenten. Eerlijk is eerlijk, dit is geen doorsnee a capella groep, dit is wereldklasse. Al die staande ovaties waren dan ook dubbel en dik verdiend voor een show die dynamiek, humor en klasse verenigt!

Categorie
Locatie
Datum
vrijdag 02 september 2022 - 20:00
Prijs
ABO: € 18
Senior drop (+65): € 18
-21/+60: € 20
Basis: € 22

Afbeeldingen