Print

The Flying Pickets: Strike Again

NIEUWE DATUM: VRIJDAG 14 JANUARI 2022

De Britse Flying Pickets zijn de bekendste a capella groep van West-Europa. Vijfendertig jaar geleden ontstonden ze uit een theatergezelschap dat het verhaal van de mijnwerkersstakingen tegen de regering van Margaret Thatcher op de bühne bracht.

Links van overtuiging en goed bij stem scoorden ze een wereldhit met hun versie van Yazoo’s Only you. Daarna volgden noteringen met When you’re young and in love en Who’s that girl? én maar liefst 13 studio- en live albums met hun parelende versies van wereldhits (Michael Jackson, The Rolling Stones, Prince, The Police, Stevie Wonder, The Kinks, Bob Marley, Nirvana,…).

Hun stemmen zijn hun instrumenten. Eerlijk is eerlijk, dit is geen doorsnee a capella groep, dit is wereldklasse. Al die staande ovaties waren dan ook dubbel en dik verdiend voor een show die dynamiek, humor en klasse verenigt!

Derde keer, goede keer! Het concert van de Flying Pickets kon door COVID-19 helaas tot twee keer toe niet doorgaan (2 mei 2020 & 5 februari 2021). In overleg met het management werd het concert verplaatst naar vrijdag 14 januari 2022. Aangekochte tickets (en daaraan verbonden zitplaatsen) blijven gewoon geldig. 

 

Categorie
Locatie
Datum
vrijdag 14 januari 2022 - 20:00
Prijs
ABO: € 18
Senior drop (+65): € 18
-21/+60: € 20
Basis: € 22

Afbeeldingen