Print

The Flying Pickets: Strike Again

NIEUWE DATUM

De Britse Flying Pickets zijn de bekendste a capella groep van West-Europa. Vijfendertig jaar geleden ontstonden ze uit een theatergezelschap dat het verhaal van de mijnwerkersstakingen tegen de regering van Margaret Thatcher op de bühne bracht.

Links van overtuiging en goed bij stem scoorden ze een wereldhit met hun versie van Yazoo’s Only you. Daarna volgden noteringen met When you’re young and in love en Who’s that girl? én maar liefst 13 studio- en live albums met hun parelende versies van wereldhits (Michael Jackson, The Rolling Stones, Prince, The Police, Stevie Wonder, The Kinks, Bob Marley, Nirvana,…).

Hun stemmen zijn hun instrumenten. Eerlijk is eerlijk, dit is geen doorsnee a capella groep, dit is wereldklasse. Al die staande ovaties waren dan ook dubbel en dik verdiend voor een show die dynamiek, humor en klasse verenigt!

Deze voorstelling, oorspronkelijk gepland op zaterdag 2 mei 2020, kon helaas niet doorgaan omwille van de maatregelen omtrent de verspreiding van het COVID-19-virus en werd verplaatst naar vrijdag 5 februari 2021 om 20 uur. Aangekochte tickets (en daaraan verbonden zitplaatsen) blijven gewoon geldig.

Categorie
Locatie
Datum
vrijdag 05 februari 2021 - 20:00
Prijs
ABO: € 18
Senior drop (+65): € 18
-21/+60: € 20
Basis: € 22

Afbeeldingen