Print

Gene Thomas & Band: Live

NIEUWE DATUM: WOENSDAG 20 OKTOBER 2021

Het concert van Gene Thomas, oorspronkelijk gepland op 30 oktober 2020 maar verplaatst naar 5 maart 2021, kon omwille van de aangehouden maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19 helaas opnieuw niet doorgaan. In overleg met zijn management wordt het concert uitgesteld naar woensdag 20 oktober 2021. De ticketkopers krijgen voor dezelfde ticketprijs een UPGRADE van een soloconcert van Gene Thomas naar een avondvullend concert van Gene omringd door een bende topmuzikanten!

Gene Thomas neemt je samen met met zijn strakke begeleidingsband mee op sleeptouw doorheen ruim twee decennia liedjes maken in verschillende talen.

In deze pakkende voorstelling vertelt Gene grappige anekdotes en oprechte verhalen over zijn helden en successen, maar ook over zijn tegenslagen. Gewapend met zijn gitaar en begeleid door een bende topuzikanten, brengt hij zijn grootste hits, van X-Session tot Liefde voor muziek en alles ertussen.

Sinds mei ligt Genes nieuwste, driedubbele best of cd Omsingeld in de winkels met daarop 47 liedjes die zijn hele carrière omspannen. Uiteraard zal die ook te koop zijn na het concert in den egger.

Categorie
Locatie
Datum
woensdag 20 oktober 2021 - 20:00
Uitverkocht
Prijs
ABO: € 15
-26: € 15
Basis: € 18

Afbeeldingen

  • © Koen Bauters