Print

I Muvrini: Portu in Core

GEANNULEERD!

Hoewel we binnenkort eindelijk aan het nieuwe seizoen kunnen beginnen, spreekt het voor zich dat een voorstelling bijwonen er toch nog een tijdje anders zal uitzien dan vroeger. Omdat er onder andere beperkingen staan op het aantal toegelaten toeschouwers, heeft het management van I Muvrini beslist om hun ‘Portu in Core’-tournee in het najaar van 2020 volledig te verschuiven naar volgend jaar. Het geplande concert van 23 september in den egger kan dus jammer genoeg niet plaatsvinden. Maar niet getreurd: in september 2021 komt I Muvrini zeker terug naar Scherpenheuvel-Zichem! 

In september 2019 kwam de nieuwe cd Portu in Core van de Corsicaanse vocale groep van wereldformaat I Muvrini uit. Op hun eenentwintigste studioplaat grossieren de broers Alain en Jean-François Bernardini zoals vanouds weer in de unieke mix van levenslust, strijdbaarheid, sociale bewogenheid, idealisme en melancholie die van hen de beroemdste groep uit Corsica heeft gemaakt. 

Een groep met bovendien een livereputatie om u tegen te zeggen, zoals iedereen die hen al aan het werk heeft gezien zal beamen. Mocht dat nog niet het geval zijn, nodigen ze je graag uit om het te komen ontdekken in den egger!

Bezetting: Jean-François Bernardini (zang), Alain Bernardini (zang), Stephane Mangiantini (zang), Micky Meinert (gitaren), Cesar Anot (bas), Thomas Simmerl (slagwerk), Achim Meier (toetsen), Loïc Taillebrest (accordeon, doedelzak) en Jean-François Lucciani (zang)

Categorie
Locatie
Datum
woensdag 23 september 2020 - 20:00
Geannuleerd

Afbeeldingen

Filmpjes