Print

Jazzisfaction Big Band invites Philip Catherine

NIEUWE DATUM: VRIJDAG 17 JUNI 2022

Dit concert, oorspronkelijk gepland op vrijdag 29 mei 2020, kon helaas niet doorgaan omwille van de uitbraak van het COVID-19-virus en werd verplaatst naar vrijdag 14 mei 2021. Door de aangehouden coronamaatregelen valt ook deze datum nu in het water. Het concert wordt daarom verplaatst naar vrijdag 17 juni 2022. De ticketkopers worden persoonlijk op de hoogte gebracht. Aangekochte tickets blijven gewoon geldig voor de nieuwe datum.

De Jazzisfaction Big Band, onder leiding van dirigent Chris Vandeweyer, is sinds 2015 het 'huisorkest' van den egger. De bigband won verschillende nationale en internationale wedstrijden en speelde al memorabele concerten met o.a. Gary Smulyan, Bert Joris, Phil Abraham, Don Menza, Scott Hamilton, Stephane Belmondo en Denise Jannah.

Voor hun jaarlijks concert in Scherpenheuvel nodigt de bigband opnieuw een grote naam uit de Europese jazzwereld uit: Philip Catherine is door zijn unieke stijl en klankkleur en zijn lyrische composities één van de meest geroemde en invloedrijke gitaristen in het genre. De vingervlugge snarenvirtuoos speelde al in prestigieuze concertzalen als de Carnegie Hall in New York en de Parijse Olympia, werkte samen met legendes als Chet Baker en Charlie Mingus en bracht meer dan 20 platen uit. Een niet te missen afsluiter van het seizoen dus.

Categorie
Locatie
Datum
vrijdag 17 juni 2022 - 20:00
Prijs
ABO: € 12
Senior drop (+ 65): € 12
-21/+60: € 14
Basis: € 16
Youth drop (-18): € 8

Afbeeldingen

  • Philip Catherine © Wim Van Eesbeek

  • Chris Vandeweyer © Freddy Vandervelpen