Print

Jazzisfaction Big Band invites Philip Catherine

NIEUWE DATUM

De Jazzisfaction Big Band, onder leiding van dirigent Chris Vandeweyer, is sinds 2015 het 'huisorkest' van den egger. De bigband won verschillende nationale en internationale wedstrijden en speelde al memorabele concerten met o.a. Gary Smulyan, Bert Joris, Phil Abraham, Don Menza, Scott Hamilton, Stephane Belmondo en Denise Jannah.

Voor hun jaarlijks concert in Scherpenheuvel nodigt de bigband opnieuw een grote naam uit de Europese jazzwereld uit: Philip Catherine is door zijn unieke stijl en klankkleur en zijn lyrische composities één van de meest geroemde en invloedrijke gitaristen in het genre. De vingervlugge snarenvirtuoos speelde al in prestigieuze concertzalen als de Carnegie Hall in New York en de Parijse Olympia, werkte samen met legendes als Chet Baker en Charlie Mingus en bracht meer dan 20 platen uit. Een niet te missen afsluiter van het seizoen dus!

Dit concert, oorspronkelijk gepland op vrijdag 29 mei 2020, werd omwille van de maatregelen omtrent de verspreiding van het COVID-19-virus verplaatst naar vrijdag 14 mei 2021 om 20 uur. Aangekochte tickets (en daaraan verbonden zitplaatsen) blijven gewoon geldig.

Categorie
Locatie
Datum
vrijdag 14 mei 2021 - 20:00
Prijs
ABO: € 12
Senior drop (+ 65): € 12
-21/+60: € 14
Basis: € 16
Youth drop (-18): € 8

Afbeeldingen

  • Philip Catherine © Wim Van Eesbeek

  • Chris Vandeweyer © Freddy Vandervelpen