Print

Jazzwood 2022

Op zaterdag 20 augustus is het weer zo ver: Jazzwood, editie nummer elf.

In de feeërieke setting van het Chartreuzenbos (Linden/Holsbeek) kan je genieten van een muzikale topavond met 

·  Philip Catherine Quartet: een van de meest gerenommeerde en getalenteerde jazzgitaristen van het Europese toneel. Een soepele speelstijl en unieke gitaarsound. Met Philip Catherine is het slotakkoord van Jazzwood 2022 in goede en virtuoze handen. Het Philip Catherine Quartet staat garant voor sfeervolle en meeslepende swing. 

·  Hugo Boogaerts Moon Express: het is de tweede maal dat Moon Express halt houdt op Jazzwood. De formatie, onder leiding van Hugo Boogaerts, laat zich niet onder één noemer vangen. Verwacht je aan een denderende rit langs jazz, funk, soul, blues, en rhythm & blues.  

·  Time To Swing (Yvonne Walter & Friends): het openingswoord van Jazzwood 2022 geven we met veel plezier aan Yvonne Walter & Friends. Op het podium versmelt ze jazzstandards met haar eigen liedjes en met werk van zowel hedendaagse componisten als van haar getalenteerde vrienden. Yvonne Walter gaat graag voor de uitdaging van een frisse vertolking in duo, trio of kwartet waarin tempo, ritme en toonsoort centraal staan.

Net als bij de vorige edities lag de programmatie ook dit jaar in de deskundige handen van Jan Muës. Een andere gevestigde waarde, radiocoryfee Marc Van den Hoof praat de optredens aan elkaar.

Een organisatie van de IGCS, de intergemeentelijke culturele samenwerking van de gemeenten Rotselaar, Aarschot, Scherpenheuvel-Zichem, Holsbeek en Begijnendijk, in samenwerking met het Agentschap voor Natuur en Bos (ANB).

Meer info: guido.peers@gmail.com / 0496 55 16 16

Categorie
Datum
zaterdag 20 augustus 2022 - 19:00
Prijs
€ 25

Afbeeldingen