Print

Jo Lemaire: 4 x anders

Jo Lemaire is steeds uniek in haar interpretaties en staat altijd klaar voor gedurfde uitdagingen. Gestart in 1979 met haar Flouze, kent ze meteen haar definitieve doorbraak bij het grote publiek met de prachtige Serge Gainsbourg cover Je suis venue te dire que je m’en vais.

Voor dit jubileumconcert put ze, begeleid door een zeskoppige band, uit haar eigen oeuvre: van de punkrock in 1979, via de pop van de jaren negentig en haar fabuleuze evocaties van het werk van Piaf en Brel vanaf 1999 tot haar internationale repertoire. Al deze elementen worden gebundeld tot een imposant concert, gedurfd in zijn opvatting, maar magistraal ingevuld door Jo Lemaire die van haar  podiumcarrière een feest maakt voor al haar fans.

De fans van het eerste uur én die van vandaag kunnen nu ook die ‘andere’ Jo (her)-ontdekken. Alle genres komen uitgebreid aan bod: 4 periodes van 10 jaar, 4 periodes met verschillende artistieke invulling, 4 periodes met verschillend publiek... tezamen 40 jaar om een unieke podium carrière uit te bouwen.

Dit  concert is een kroon op haar carrière en laat al haar bekendste nummers uit haar uitgebreide repertoire aan bod komen.

Categorie
Locatie
Datum
woensdag 20 mei 2020 - 20:00
Prijs
ABO: € 16
Senior drop (+ 65): € 16
-21/+60: € 18
Basis: € 20

Afbeeldingen