27/01

Huiskamertheater: Attention

zondag 21 januari 2018 - 15:00
zaterdag 27 januari 2018 - 19:30

Iedereen is bezig om zichzelf op de leukste en beste manier mogelijk te profileren. De strijd om de meeste likes kan beginnen. Uw virtuele populariteit neemt toe en wordt een op zichzelf staande werkelijkheid. Hoe anders kan die werkelijkheid worden, als u die virtuele goede-en-succesvolle-held dan in het echt ontmoet? Drie mensen maken deel uit van een fanatieke LARP-community. Hun communicatie verloopt via Facebook, Twitter, Snapchat… Op een dag hashtaggen ze precies hetzelfde item. Reden genoeg om voor het eerst live samen te komen.

Meer info

Buurman: Dans en dwaal

zaterdag 27 januari 2018 - 20:00

Film kijken met je ogen dicht, dat is wat Buurman doet en altijd heeft gedaan. Op hun vierde album Dans en dwaal verfijnen Geert Verdickt en co de cinematografie van hun muziek tot iets wat zijn gelijke in de Lage Landen niet kent.

Met z’n vijven staan ze op het podium voor een voorstelling die dansbaar is maar tegelijkertijd ronddwaalt in het roodfluweel dat we van Buurman gewend zijn. Al is het deze keer wat goudkleuriger en speelser. Zonsopgang in plaats van zonsondergang. Het onderdrukken van hipshakes en dance moves is toegestaan, maar zeker niet verplicht.

Meer info