Print

Katelijne Verbeke & Warre Borgmans: K.A.L.M.

WORDT UITGESTELD OF GEANNULEERD

Deze voorstelling, oorspronkelijk gepland op donderdag 29 oktober 2020, kon omwille van de verstrengde coronamaatregelen niet doorgaan. Omdat we Katelijne & Warre heel graag te gast hebben in den egger, wordt de voorstelling verplaatst naar donderdag 27 mei 2021 (1 voorstelling om 20 uur). Aangekochte tickets blijven geldig.  

Psychologen Sonja Verhaeren en Rik Willems leren je in negen stappen hoe kalmte jouw superkracht kan worden. De tiende stap is een rustige stap naar buiten, wanneer je de zaal verlaat.

De K.A.L.M.-methode wordt ondertussen al in verschillende landen toegepast, waarbij de letters soms veranderen, vermits het om een andere taal gaat en KALM in de meeste talen niet KALM is, maar de inhoud blijft hetzelfde. De twee beschouwen het als hun plicht om de mensheid te kalmeren. Samen presenteren ze hun c-uur-sus. Want op één uur tijd slagen zij erin om jouw leven te veranderen. 

Katelijne Verbeke en Warre Borgmans kennen elkaar al jaar en dag en kruipen in de huid van twee collega’s die samen zalen afschuimen om hun verhaal te vertellen. De boodschap dient de ontvanger te bereiken. Maar wordt het niet eens tijd dat ze naar zichzelf luisteren? 

Tekst : Dimitri Leue

Categorie
Locatie
Datum
donderdag 27 mei 2021 - 20:00
Prijs
ABO: € 13
-21/+60: € 15
Basis: € 17
Youth drop (-18): € 8

Afbeeldingen

Filmpjes