Print

Kattentehuis Vergeet-me-nietje presenteert: Guy Swinnen

Verplaatst concert van 11 december 2021. Reeds gekochte tickets (en zitplaatsen) blijven geldig!

Door de beperkingen in het aantal toeschouwers (ons opgelegd door de veiligheidsraad) moeten we Guy Swinnen 60! The Essentials, gepland op zaterdag 11 december verplaatsen naar zaterdag 8 oktober 2022.

Omdat Guy Swinnen Band in het najaar niet meer met de voorstelling The Essentials tourt, komen Guy en zijn band ons verwennen met een nieuwe show!

Rock ain’t dead (it just smells funny) is het komende nieuwe album van Guy Swinnen Band in 2022. Werner Pensaert, de man die ooit de vijfde Scab werd genoemd, heeft ook deze keer voor de onberispelijke productie gezorgd. Rock ain’t dead lijkt in dat opzicht bijna een opvolger van Royalty in exile, het allereerste gouden album voor The Scabs maar dan met een iets moderne arrangementen en dito productie.

Deze keer dus geen intieme en akoestische show maar wel een genuanceerde classic rock met degelijk geschreven nieuwe songs zoals we al veertig jaar van hem gewend zijn.

Rock ain’t dead gaat een show worden waar uw oren gaan van flapperen en waar bewezen gaat worden dat euh… rock nog niet dood is.

 

Categorie
Locatie
Datum
zaterdag 08 oktober 2022 - 20:00
Prijs
€ 24

Afbeeldingen