Print

KF De Mottegalm: lenteconcert GEANNULEERD!

Dit concert is omwille van de maatregelen omtrent de verspreiding van het COVID-19-virus geannuleerd door de organisator.

Fanfare-orkest De Mottegalm uit Rillaar organiseert op zaterdag 4 april haar jaarlijks lenteconcert onder leiding van Philip Gorts.  

Dit jaar zal er voor dit concert samengewerkt worden met Dunja Mees en Kirri Valvekens.

Dunja Mees is niet de minste zangeres. In 2013 won ze samen met gitarist Tom Nelson de zangwedstrijd Talent der Lage Landen. Een jaar later geraakte ze tot in de finale van The Voice van Vlaanderen.  Dit was voor haar de start van een muzikale carrière.  Ze heeft ondertussen mogen samenwerken met verschillende bekende namen uit de Vlaamse muziekwereld zoals Paul Michiels, Barbara Dex, Jean Bosco Safari, Laura Tesoro en Patrick Riguelle.  Verder is ze zelf nog actief als professionele zangcoach en leerkracht jazz/pop.

De naam Kirri Valvekens zal bij velen hier uit de buurt ook wel een belletje doen rinkelen. Hij is immers een niet ongekend persoon in Rillaar en iedereen heeft waarschijnlijk zijn clip op youtube Schat waar is mijn eitje wel gezien. Momenteel toert hij nog steeds door Vlaanderen en Nederland met zijn Diamonds on the rocks, een show met songs van Neil Diamond. Ook aan deze optredens is Dunja Mees als backing vocal verbonden. Dat Kirri een groter repertoire heeft dan dit van Neil Diamond zal dan ook niemand verbazen.

Het hele fanfare-orkest kijkt er dan ook naar uit om samen te werken met Kirri en Dunja

Categorie
Locatie
Datum
zaterdag 04 april 2020 - 20:00
Geannuleerd
Prijs
€ 10

Afbeeldingen