Print

KH De Heren van Zichem: kerstconcert

Op zaterdag 22 december 2018 presenteert de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia De Heren van Zichem, o.l.v. Jean-Jacques Machiels, voor de 23ste opeenvolgende keer haar kerstconcert. Ook dit jaar werd GC den egger gekozen als locatie. Zoals steeds wordt er geconcerteerd samen met een koor. Voor dit kerstconcert werd het koor Pop on the Rocks uit Hoeselt, o.l.v. Cindy Willems, uitgenodigd.

Vanaf 19u verwelkomt de jeugdconcertband van de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia De Heren van Zichem de concertgangers met stemmige kerstmuziek.

Nadien opent de Koninklijke Harmonie “De Heren van Zichem” het kerstconcert feestelijk met de Radetzky-mars. De mooie melodieën uit The Lord of the Rings brengen ons via enkele hits van Tom Jones en James Bond naar het droevige leidmotief uit Schindler’s List. White Christmas sluit het eerste deel van het concert af.

Na de pauze is het de beurt aan Pop on the Rocks. Zij zorgen voor een swingende dosis popmuziek en brengen nieuwe en oude hits in een verrassend meerstemmig kleedje. Zij doen dus hun eigen ding en brengen ook enkele nummers samen met de koninklijke harmonie Sint-Cecilia De Heren van Zichem.

Koor en orkest brengen vervolgens gezamenlijk Music van John Miles en Bohemian Rapsody van Queen. Tot slot brengen zij de kerstsfeer erin bij alle toehoorders door de uitvoering van enkele zeer gekende kerstnummers.

Aanvang van het concert om 19.00u. Deuren open om 18.00u. Toegang € 10,00.

Kaarten in voorverkoop aan € 8,00:
secretariaat-info@herenvanzichem.be
– Lokaal “Heren van Zichem”, Markt 39 Zichem (013/77 10 56)
– 0475/41 92 02
en bij de muzikanten

Categorie
Locatie
Prijs
€ 8

Afbeeldingen