Print

Loge10 Theaterproducties: Bossemans & Coppenolle

Frans Bossemans & August Coppenolle (Carry Goossens & Daan Hugaert) staan op het punt om hun jarenlange vriendschap bezegeld te zien door het huwelijk van Frans' zoon en Augusts dochter. 

​Tot Madame Violette haar intrede maakt in Frans’ leven en de miserie begint. Met haar charmes zet ze de goedgelovige weduwnaar Frans aan om lid te worden van de supportersclub van FC De Rode Draken. Bovendien slaagt ze er in om zijn zoon te laten inschrijven als speler bij de ploeg.

Wanneer dit nieuws de familie Coppenolle bereikt, gaan de poppen aan het dansen. Mevrouw Coppenolle is immers een hartstochtelijke supporter van Racing De Purpere Beren. Laat nu net deze twee voetbalploegen aartsrivalen zijn in dezelfde gemeente!

Deze eigentijdse versie van Romeo & Julia is een icoon uit het Belgisch theaterrepertoire en na meer dan 70 jaar nog steeds even charmant en grappig. 

Met: Carry Goossens, Daan Hugaert, Marijke Hofkens, Wim Van de Velde, Ann De Winne, Aaron De Veene, Nathalie Wijnants, Linne Ellegiers en Stef Poelmans

Categorie
Locatie
Datum
donderdag 30 januari 2020 - 20:00
Uitverkocht
Prijs
ABO: € 15
-21/+60: €17
Basis: € 19
Youth drop (-18): € 8

Afbeeldingen