Print

Loge10 Theaterproducties: De actrice

GEANNULEERD

Deze voorstelling, oorspronkelijk gepland op 12 november 2020 en reeds uitgesteld naar 11 februari 2021, kan omwille van de aangehouden maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19 opnieuw niet doorgaan. Helaas is de voorstelling opnieuw verschuiven voor Loge10 Theaterproducties geen optie omdat wegens agendaconflicten de repetities van andere voorstellingen dan in het gedrang zouden komen. Daarom hebben we helaas geen andere keuze dan deze voorstelling definitief te annuleren. Vanzelfsprekend worden de tickets terugbetaald. De ticketkopers worden persoonlijk op de hoogte gebracht. Bedankt voor jullie begrip. 

Een beroemde toneeldiva neemt afscheid van haar publiek met een laatste voorstelling van De Kersentuin. Plots staat haar ex-man in de kleedkamer om haar een laatste keer aan het werk te zien voor ze met haar nieuwe minnaar naar Zwitserland vertrekt.

Drama en komedie botsen wanneer de ex-geliefden afscheid nemen, hun oude liefde verklaren, samen brullen van het lachen en mekaar in de haren vliegen.

Met zijn vlotte pen is Peter Quilter erin geslaagd om prachtige dialogen te creëren waarin het theaterleven heel raak wordt weergegeven. 

Een romantische komedie pur sang, die reeds met veel succes gespeeld werd in Brazilië, Duitsland, Bulgarije en Groot-Brittannië.

De cast bestaat uit twee klasbakken: Erik Goris en Myriam Bronzwaar. De regie is in handen van Bruno Van Heystraeten.

Categorie
Locatie
Datum
donderdag 11 februari 2021 - 20:00
Geannuleerd
Prijs
ABO: € 12
-21/+60: € 14
Basis: € 16
Youth drop (-18): € 8

Afbeeldingen