Print

Lucas Van den Eynde & Muziektheater De Kolonie: Onheil in Black Creek

Ooit was Black Creek een bloeiend Vlaams westerndorp. Nu moet Dirk, de zoon van de stichter, het uit handen geven. De jonge generatie wil er een “Educatief en Klimaatneutraal Ervaringsgericht Multicultureel Ecocentrum” van maken.

Het valt onze held zwaar om zich aan te passen aan een wereld waarin klimaatspeeltuintjes en het therapeutisch aaien van schapen vanzelfsprekend zijn. Daarnaast is er nog de bizarre nasleep van het wekelijkse spektakel ‘het ophangen van een paardendief’, dat vijftien jaar eerder een keertje fout liep.

Lucas Van den Eynde is de John Wayne van de Vlaamse TV en theater. Aan zijn zijde staan multi-instrumentalist Bo Spaenc en gitaar sidekick Bart Van Huyck. De muziek geeft het verhaal de sporen, jaagt de verteller op en laat het publiek mee wegduiken voor onverwachte stijgeringen van het plot!

"De briljant spelende Lucas Van den Eynde, ook de bedenker van het heerlijke concept, laat de teugels vieren. Hij praat en linedancet zich spoorslags door de voorstelling van Muziektheater De Kolonie." (Het Nieuwsblad *****)

Spel en concept: Lucas Van den Eynde
Tekst: Hugo Matthyssen
Livemuziek: Bo Spaenc en Bart Van Huyck

Voorbespreking: om 19 uur zal deze voorstelling ingeleid worden. Deelname is gratis, inschrijven is niet nodig.

Categorie
Locatie
Datum
donderdag 28 oktober 2021 - 20:00
Prijs
ABO: € 13
-21/+60: € 15
Basis: € 17
Youth Drop (-18): € 8

Afbeeldingen

  • © Jan Marchand

  • © Pat Verbruggen