Print

Luka Bloom: 30 Years of Riverside

GEANNULEERD

Luka Bloom heeft in samenspraak met zijn management beslist om, gezien de huidige situatie, alle optredens van seizoen ’20-’21 te verplaatsen naar seizoen ’21-’22. Vermits er nog geen concreet zicht is op een eventuele nieuwe datum, heeft CC Diest beslist om de voorstelling van 1 december te annuleren en de tickets terug te betalen. Alle ticketkopers worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

1990. De Berlijnse muur is pas gevallen, de Koude Oorlog lijkt definitief ten einde en het positivisme regeert. Op 1 februari 1990 brengt Luka Bloom zijn album Riverside uit. Voor hem het album waarmee alles begint. Met zijn twaalf akoestische nummers maakt de Ier een album dat - in tegenstelling tot de overdaad van de jaren ’80 - soberheid ademt en daardoor een groot publiek aanspreekt. De single Rescue Mission kampeert ook weken in de playlists op onze nationale radio.

De dertigste verjaardag van dit album kan hij niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Luka Bloom nodigt zijn publiek dan ook graag uit om samen met hem 30 Years of Riverside te vieren. Verwacht een avond vol fijne anekdotes, extra aandacht voor de nummers op Riverside en daarnaast het beste uit zijn volledige oeuvre. 

Een organisatie van CC Diest.
Ons contingent tickets voor dit concert is uitverkocht. Er zijn wel nog tickets beschikbaar bij CC Diest. Meer info op: www.ccdiest.be. 

Deze voorstelling, oorspronkelijk gepland op dinsdag 21 april, kon helaas niet doorgaan omwille van de maatregelen omtrent de verspreiding van het COVID-19-virus en werd verplaatst naar dinsdag 1 december.

Categorie
Locatie
Datum
dinsdag 01 december 2020 - 20:30
Geannuleerd
Prijs
ABO: € 23
Basis: € 25

Afbeeldingen