Print

Michael Van Peel: Van Peel tot Evenaar

NIEUWE DATUM: VRIJDAG 25 JUNI 2021

Er zijn opnieuw tickets beschikbaar!

Een vrolijke dia-avond gelardeerd met toogfilosofie en tegelwijsheden.

Stand-upcomedian en Vespa-reiziger Michael Van Peel neemt je mee op reis van West-Europa naar West-Afrika, doorheen de uitgestrekte zandvlakten van de Sahara en langs de kronkelpaden in zijn hoofd.

Een low-tech reisverhaal over de 10.000 km tussen Antwerpen en Dakar met een twintig jaar oude Vespa, een kaart en een kompas. Vijftig dagen was hij onderweg, gevuld met eenzaamheid én boeiende ontmoetingen, zandstormen in de Sahara, corrupte grenswachters in Mauritanië, malariamuggen en zompige modderpistes in de brousse van Senegal.

Via omwegen natuurlijk; want de kortste weg is zelden de plezantste.

Tekst en spel: Michael Van Peel

Reprise naar aanleiding van de herdruk van het boek Van Peel tot Evenaar.

Van Peel tot Evenaar, oorspronkelijk gepland op 26 november 2020, werd omwille van COVID-19 verplaatst naar 8 april 2021 en vervolgens naar 14 mei 2021. Door de aangehouden coronamaatregelen viel ook deze datum in het water. Maar: nu het overlegcomité het licht op groen heeft gezet voor binnenactiviteiten tot 200 bezoekers in juni, komt Michael Van Peel heel graag op vrijdag 25 juni naar den egger! Het heeft door de virusperikelen dus heel wat voeten in de aarde gehad, maar een rasperformer kan je nu eenmaal niet weghouden van het podium. Je ticket en zitplaats blijven gewoon geldig. Ticketkopers worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Locatie
Datum
vrijdag 25 juni 2021 - 20:00
Prijs
ABO: € 13
-26: € 13
Basis: € 16

Afbeeldingen