Print

Rob de Nijs: 60 jaar artiest

WORDT VERPLAATST NAAR HET NAJAAR (NIEUWE DATUM WORDT ZO SPOEDIG MOGELIJK BEKEND GEMAAKT) 

Nadat in 2020 17 april en 24 november hetzelfde lot ondergingen, valt helaas nu ook de nieuwe datum voor het concert van Rob de Nijs - 28 mei 2021 - door de aangehouden coronamaatregelen in het water. Als COVID-19 het toelaat en er in het najaar nog mogelijkheden zijn om het concert in den egger in te halen, zal het management van Rob de Nijs proberen een nieuwe datum te prikken voor een concert in Scherpenheuvel-Zichem. Als dat een feit is, zullen we de ticketkopers op de hoogte brengen. Aangekochte tickets (en daaraan verbonden zitplaatsen) blijven dan gewoon geldig. Indien er geen nieuwe datum gevonden wordt, zullen de tickets vanzelfsprekend terugbetaald worden. Dat zou natuurlijk heel jammer zijn, dus duimen maar!

De zanger van de popgroep The Apron Strings uit Amsterdam had nooit kunnen vermoeden dat hij 60 jaar later nog steeds actief zou zijn als zanger. De carrière van de toen 18-jarige zanger stond nog in de kinderschoenen. Pas na het winnen van een talentenjacht van de platenfirma Phonogram als zanger van The Lords in 1962 kwam er pas echt schot in zijn carrière.

Zes decennia aan muziek komen voorbij in deze nieuwe theatershow. De hele repertoirekast wordt geplunderd en Rob staat stil bij de vele verhalen en anekdotes die aan de verschillende liedjes verbonden zijn.

Spoiler alert: deze theatershow bevat veel hits en klassiekers, maar ook wat onbekendere pareltjes uit 60 jaar Rob-de-Nijs-muziek. Je bent gewaarschuwd.

Het concert in Scherpenheuvel-Zichem zal één van Robs laatste concerten in Vlaanderen worden, nadat vorig jaar bij hem de ziekte van Parkinson werd vastgesteld.

Categorie
Locatie
Datum
vrijdag 28 mei 2021 - 20:00
Uitverkocht
Prijs
ABO: € 35
-21/+60: € 37
Basis: € 39

Afbeeldingen

  • (c) Etienne van Hove