Print

Rob de Nijs: 60 jaar artiest

NIEUWE DATUM 

Het concert van Rob de Nijs in den egger, oorspronkelijk gepland op 17 april 2020 en eerder uitgesteld naar 24 november 2020, wordt in samenspraak met zijn management verplaatst naar vrijdag 28 mei 2021. Begin november 2020 kwam Robs allerlaatste plaat uit, ‘t Is mooi geweest. Als corona en zijn gezondheid het toelaten, zal hij midden 2021 tijdens een tournee langs de betere theaters afscheid nemen van zijn talrijke fans in Vlaanderen en Nederland. Aangekochte tickets voor het concert in den egger blijven gewoon geldig. 

De zanger van de popgroep The Apron Strings uit Amsterdam had nooit kunnen vermoeden dat hij 60 jaar later nog steeds actief zou zijn als zanger. De carrière van de toen 18-jarige zanger stond nog in de kinderschoenen. Pas na het winnen van een talentenjacht van de platenfirma Phonogram als zanger van The Lords in 1962 kwam er pas echt schot in zijn carrière.

Zes decennia aan muziek komen voorbij in deze nieuwe theatershow. De hele repertoirekast wordt geplunderd en Rob staat stil bij de vele verhalen en anekdotes die aan de verschillende liedjes verbonden zijn.

Spoiler alert: deze theatershow bevat veel hits en klassiekers, maar ook wat onbekendere pareltjes uit 60 jaar Rob-de-Nijs-muziek. Je bent gewaarschuwd.

Het concert in Scherpenheuvel-Zichem zal één van Robs laatste concerten in Vlaanderen worden, nadat vorig jaar bij hem de ziekte van Parkinson werd vastgesteld.

Categorie
Locatie
Datum
vrijdag 28 mei 2021 - 20:00
Uitverkocht
Prijs
ABO: € 35
-21/+60: € 37
Basis: € 39

Afbeeldingen

  • (c) Etienne van Hove