Print

Rob de Nijs: 60 jaar artiest

WORDT UITGESTELD NAAR 2021!

De zanger van de popgroep The Apron Strings uit Amsterdam had nooit kunnen vermoeden dat hij 60 jaar later nog steeds actief zou zijn als zanger. De carrière van de toen 18-jarige zanger stond nog in de kinderschoenen. Pas na het winnen van een talentenjacht van de platenfirma Phonogram als zanger van The Lords in 1962 kwam er pas echt schot in zijn carrière.

Zes decennia aan muziek komen voorbij in deze nieuwe theatershow. De hele repertoirekast wordt geplunderd en Rob staat stil bij de vele verhalen en anekdotes die aan de verschillende liedjes verbonden zijn.

Spoiler alert: deze theatershow bevat veel hits en klassiekers, maar ook wat onbekendere pareltjes uit 60 jaar Rob-de-Nijs-muziek. Je bent gewaarschuwd.

Het concert in Scherpenheuvel-Zichem zal één van Robs laatste concerten in Vlaanderen worden, nadat vorig jaar bij hem de ziekte van Parkinson werd vastgesteld.

Dit concert, oorspronkelijk gepland op vrijdag 17 april, werd omwille van de maatregelen omtrent de verspreiding van het COVID-19-virus verplaatst naar dinsdag 24 november. Omdat een tot de nok gevulde theaterzaal ook de komende maanden nog niet mogelijk zal zijn, hebben we in samenspraak met het management van Rob de Nijs beslist om het concert te verplaatsen naar 2021. Van zodra de nieuwe datum bekend is, zullen de ticketkopers verwittigd worden.

Categorie
Locatie
Datum
dinsdag 24 november 2020 - 20:00
Uitverkocht
Prijs
ABO: € 35
-21/+60: € 37
Basis: € 39

Afbeeldingen

  • (c) Etienne van Hove