Print

Rudi Vranckx, Katarina Vermeulen, Wigbert, Charles Nagtzaam & Serge Feys: Vriend of vijand

DEZE VOORSTELLING IS GEANNULEERD! 

Gezien er recent potentiële besmettingen in het gezelschap van 'Vriend of Vijand' zijn opgetreden waarbij testing en mogelijke isolatie van toepassing zullen zijn, is besloten om de volledige tournee in het najaar van 2020 niet te laten doorgaan. Helaas wordt dus ook de voorstelling op 20 november in GC den egger geannuleerd. De ticketkopers worden persoonlijk op de hoogte gebracht. Aangekochte tickets worden uiteraard terugbetaald.

‘En tegen over elkaar

Twee mannen in het veld

Wie het eerste steekt die leeft

Maar allebei sowieso een held’

Bram Vermeulen was gefascineerd door de Eerste Wereldoorlog. Hij ging ervan uit dat de mens niet zonder oorlog kan en er geen vrede kan bestaan zolang er mensen zijn. Door zijn fascinatie behandelde hij de oorlog op een heel bijzondere manier. Hij schreef over zijn ervaringen, belevingen en zienswijzen in prachtige liedjes en composities.

Vriend of vijand is een beklijvende voorstelling met muziek van Bram Vermeulen uit het album Oorlog aan den oorlog en de theatervoorstelling Mannen maken oorlog, gebracht door Katarina Vermeulen, Wigbert, Charles Nagtzaam (Frank Boeijen band) en Serge Feys (Arno/TC Matic).

VRT-oorlogsverslaggever Rudi Vranckx verweeft zijn persoonlijke oorlogservaringen en unieke beelden tussen de songs door.

Categorie
Locatie
Datum
vrijdag 20 november 2020 - 20:00
Geannuleerd

Afbeeldingen

  • (c) Kathie Danneels