Te gast

30 jaar Luc Steeno

zondag 06 oktober 2019 - 14:30

Een organisatie van restaurant Leeuw van Vlaanderen.

Meer info

JazzCafé@denegger 6.0: Arne Mollen Group

dinsdag 26 februari 2019 - 20:30

De Arne Mollen Group is ontstaan aan het Lemmens instituut in Leuven. Deze jonge muzikanten brengen een mix van eigen composities, een fijne selectie van standards en enkele originele stukken van de beste jazzcomponisten. Denk aan Kenny Wheeler, Pat Metheny en Duke Ellington.

Een frisse kijk op jazz, geïnspireerd door de rijke jazztraditie maar met een eigenzinnig karakter.

Kaarten te verkrijgen door storting van het bedrag (€ 12 per ticket) op BE44 7330 1906 2045 (met vermelding van naam, adres en optreden). De kaarten zullen dan de avond zelf klaarliggen aan de kassa.

Meer info

Sven De Ridder Company: De crème glace oorlog

zaterdag 26 oktober 2019 - 20:00

Ticketverkoop start op woensdag 13/02 om 9 uur.

Meer info

Echt Antwaarps Teater: Mijne gebuur heeft het zuur

zaterdag 15 februari 2020 - 20:00

Ticketverkoop start op woensdag 13/02 om 9 uur.

Nadine woonde naast haar ouders met haar man Harry, maar twee jaar geleden stierf Harry aan een hartstilstand. Nadine kon niet langer in het huis blijven waar alles haar aan Harry herinnerde. Nu, twee jaar later, komt ze haar ouders vertellen dat ze terug wil komen. Gust en Edith kunnen hun geluk niet op, tot ze horen dat Nadine een nieuwe vriend heeft.

Hoe zal vader Gust reageren? Zijn overleden schoonzoon Harry was immers zijn beste vriend en ideale schoonzoon!

Meer info

Echt Antwaarps Teater: De Jos is gejost

zaterdag 23 november 2019 - 08:30

Ticketverkoop start op woensdag 13/02 om 9 uur.

Laura en Koen hebben bouwplannen. Ze hopen op de steun van hun ouders te kunnen rekenen. Laura’s ouders maken daar geen probleem van en doen een gulle schenking, maar de ouders van Koen zijn gescheiden via een vechtscheiding.
Er zal dus iets meer moeite moeten geleverd worden om hen over de streep te trekken. Ze worden uitgenodigd om de zaak te bespreken. Maar het zal spannend worden!  Geen van beiden weet namelijk dat de ander komt!

Meer info

Willy Sommers: Mijn Erfgoed

zondag 01 maart 2020 - 15:00

Het was jarenlang gemeengoed om smalend te doen over de schlager. Vandaag is het levenslied erkend cultureel erfgoed. En Willy Sommers is haar ongekroonde koning. Het succes van de Erfgoed 1971-1981 tournee van Willy Sommers heeft de zanger verleid tot een extra seizoen. Wegens succes verlengd, heet dat dan. Met 45 jaren hits in de rugzak heeft Willy daarom een zuiver hit-programma uitgewerkt: Zeven anjers zeven rozen, zomerhits en klassiekers, Als een leeuw in een kooi, van oldies tot Sandy of Liefste,...

Meer info

VZW Puur: Adventure of a Lifetime

zaterdag 06 april 2019 - 14:30
zaterdag 06 april 2019 - 19:00
zondag 07 april 2019 - 14:30

Tickets voor VZW Puurs nieuwste productie Adventure of a Lifetime zijn te koop vanaf zaterdag 2 februari om 9 uur, zowel online op deze website, telefonisch op het nummer 013 46 06 50, per mail aan info@denegger.be of ter plaatse op het secretariaat van GC den egger.

Meer info

TG Wuivend Riet: Vranke Vrouwen

donderdag 04 april 2019 - 20:00

De theatervoorstelling Vranke Vrouwen is gebaseerd op de biografieën van een aantal iconische vrouwenfiguren. Sommige zijn historische figuren, andere behoren tot het rijk van de verbeelding, van nog andere wordt het bestaan (met klem) ontkend… 

Aafke Bruining en Ellen Van de Poel vertolken acht inspirerende en empathische vrouwen. Karakters die -ieder op hun manier- moe(s)ten overleven in een mannenwereld. Verhalen die raken, doen glimlachen, doen mijmeren, doen nadenken…

Meer info

Dansstudio Scintillare's Dance Happening

zaterdag 02 februari 2019 - 13:15

Dit seizoen organiseert Dansstudio Scintillare voor de 3e keer de Dance Happening! Deze Dance Happening is één groot dansfeest met allerlei toonmomenten waarbij dansers van verschillende leeftijden (van kids tot volwassenen) een ruim aanbod aan dansstijlen laten zien (van breakdance tot jazzdance, van hip hop tot klassiek ballet...) in blokken van 30 min. met tussenin telkens een korte pauze.

Gezellig bijpraten en ideeën uitwisselen bij een hapje en een drankje aan de verschillende drank- en eetstandjes. Er is ook kindergrime voorzien.

Meer info

Markant Scherpenheuvel presenteert: Angélique

donderdag 21 maart 2019 - 20:00

Angélique” een ouder wordende vrouw die als jonge missiezuster naar het toenmalige “Belgisch Congo” getrokken is en begin de jaren zestig, alles behalve ongeschonden, naar België terugkeert en uittreedt. En nu, zoveel jaren later, leeft zij met haar hebben en houden in opvangtehuizen.

Theatermonoloog van Erik Vlaminck
Spel en zang: Leen Persijn

Tickets: www.markantvzw.be/scherpenheuvel

 

Meer info

Pagina's