Print

Tom Van Dyck: Het beest in u (GEANNULEERD)

Tom Van Dyck zou op donderdag 23 mei te gast zijn in den egger met zijn voorstelling 'Het Beest in U'. Zoals u mogelijk al vernomen heeft, konden de eerste voorstellingen niet doorgaan om gezondheidsredenen. Tom heeft nu beslist om alle voorstellingen van dit seizoen te annuleren. Er is op dit moment nog geen zekerheid of de tournee op een later tijdstip hernomen zal worden. Van zodra hierrond nieuws is, brengen we u graag op de hoogte. Tickets voor de voorstelling van 23 mei worden vanzelfsprekend terugbetaald. Tickethouders worden hiervan persoonlijk op de hoogte gebracht. 

Transhumaan Mentor Tom Van Dyck doet al meer dan 20 jaar onderzoek naar de leef-, denk en doepatronen van dieren. Hij ontdekte wederkerende systemen die het succesverhaal van heel wat dieren verklaren. Op basis van dit onderzoek ontwikkelde hij een revolutionaire methode waardoor aards geluk, relationeel evenwicht en professioneel succes ook voor de mens binnen handbereik ligt. Een vernieuwde kijk op de homo sapiens met praktische tips die onmiddellijk toepasbaar zijn op ieders leven, in gelijk welke situatie.

Kom kennismaken met deze methode en reserveer nu je zitje voor de initiatiecursus. Wees geen struisvogel die zijn kop in het zand steekt en ontdek: HET BEEST IN U

Tekst en Spel: Tom Van Dyck
Wetenschappelijk advies: professor gedragsbiologie Hans Van Dyck
Coach: Wim Helsen
Productie: Toespijs
Coproductie: Arenberg
 

Categorie
Locatie
Datum
donderdag 23 mei 2019 - 20:00
Geannuleerd
Prijs
ABO: € 14
-21/+60: € 16
Basis: € 18
Youth drop (-18): € 8

Afbeeldingen

  • (c) Stinus Van Grieken