Print

Toneel Sint Pieter Testelt: Het testament van zatte Kamiel

Toneel Sint-Pieter Testelt vzw is jarig! Het mag dit jaar 70 kaarsjes branden en bij deze gelegenheid brengen zij een schitterend blijspel, Het testament van zatte Kamiel, in  aanwezigheid van de auteur Willy Gilis. De bewerking en regie zijn in handen van huisregisseur Johnny Larbi Khetouta. Dit seizoen is het acteursteam versterkt met drie nieuwkomers: Tim Bens, Jarne Wittockx en Zita De Broeck.

Drèke, een levenslustige gepensioneerde melkboer, is al 8 jaar weduwnaar en erg eenzaam. De dagen dat Greetje komt kuisen zijn een welgekomen afwisseling. Van de buurvrouwen en vooral van zijn dochter Elza en haar man krijgt hij niet veel vriendschap. Hij besluit eens uit te testen hoe populair hij zal worden als zijn omgeving denkt dat hij rijk is. Er komt een exotische droomreis en een onbestaande erfenis van nonkel Kamiel op de proppen. Iedereen wordt poeslief als het woord erfenis valt…  Als! Want er zijn natuurlijk bepaalde voorwaarden aan verbonden.

Het verhaal wordt op de scène gebracht door Guy Bergen, Julie Brems, Lili Thiels, Nancy Nuyts, Sigi Van  de Broek, Tim Bens, Eli Naulaerts, Jarne Wittockx en Zita De Broeck.

Voorverkoop op 3 november in de stedelijke basisschool Teekbroek te Testelt.

Reservatie vanaf 5 november in den egger of op nummer 0477 723 668 (van 18u tot 20u) of via www.toneeltestelt.be

Categorie
Datum
vrijdag 16 november 2018 - 20:00
Uitverkocht
Datum
zaterdag 17 november 2018 - 20:00
Uitverkocht
Datum
vrijdag 23 november 2018 - 20:00
Uitverkocht
Datum
zaterdag 24 november 2018 - 20:00
Uitverkocht
Prijs
€ 9

Afbeeldingen