Print

Vlaams Muziek Theater: De Tsarewitsch

NIEUWE DATUM: VRIJDAG 31 MAART 2023

Door de recente coronamaatregelen liggen de voorbereidingen van ‘De Tsarewitsch’, de nieuwe productie van het Vlaams Muziek Theater in seizoen 2022, volledig stil. Zonder intense en degelijke voorbereiding kan het Vlaams Muziek Theater deze productie echter niet op de planken brengen. Omdat de vooruitzichten op korte termijn niet hoopgevend zijn, heeft het VMT na grondig overleg beslist de opvoering van deze operette te verschuiven naar 31 maart 2023. Reeds aangekochte tickets blijven gewoon geldig op de nieuwe datum.

Een hoogtepunt uit het zilveren tijdperk van de Weense operette!

Met bekende muziekstukken als Es steht Ein Soldat am Wolgastrand, Einer wird kommen en Hab nur dich allein slaagde componist Franz Lehàr er met brio in de indringende, melancholische en gevoelige sfeer van de Russische cultuur op te roepen in zijn succesoperette De Tsarewitsch.

Aljoscha, de zoon van de tsaar leidt een sober leven tot hij Sonja ontmoet en er oprechte liefde bloeit. Samen vluchten ze naar Napels, en Aljoscha is niet zinnens naar Rusland terug te keren. Wanneer echter de plotselinge dood van zijn vader wordt gemeld, wordt hij terug in Rusland verwacht. Zal hij kiezen voor het vaderland of de liefde van Sonja?

 

Categorie
Locatie
Datum
vrijdag 31 maart 2023 - 20:00
Prijs
ABO: € 23
-21/+60: € 25
Basis: € 27
Senior Drop (+65): € 23

Afbeeldingen