Print

Willy Sommers: Sommers of 69

GEANNULEERD

Omwille van COVID-19 is deze voorstelling geannuleerd door de organisator. Tickets zijn terugbetaald. Ticketkopers werden persoonlijk gecontacteerd.

Willy Sommers toert al vijf jaar met zijn programma Het Erfgoed van Willy Sommers, een programma dat na al die jaren nog steeds enorm aanslaat bij het publiek en waarvan het succes keer op keer bewijst dat de Vlaming het oude repertoire van Willy maar al te graag blijft omarmen.

Het aanhoudende succes van deze theatertour heeft Willy geprikkeld om op zoek te gaan naar het erfgoed waarnaar hij zelf zou willen gaan luisteren en dat bracht hem uiteindelijk terug bij zijn eigen roots. Willy begon zijn carriere destijds bij The Yeats, een coverband die werd opgericht in 1969. Toen hij begon na te denken over een nieuwe tour en een thema daarvoor, was de link voor hem dan ook snel gelegd: het moesten allemaal nummer uit 1969 worden.

Willy ging opnieuw grasduinen in het coverrepertoire van The Yeats van het jaar 1969, en het resultaat werd een album vol nostalgische popmuziek. De sultan van Pukkelpop wil er zijn jonge fans maar al te graag mee laten kennismaken met de popmuziek die 50 jaar geleden uitgebracht werd en die destijds niet alleen op Willy een diepe indruk heeft gemaakt, maar ook de hele muziekindustrie blijvend heeft veranderd. Nummers van o.a. The Turtles, The Monkees, Tom Jones, etc. kregen allemaal een nieuw kleedje.

Categorie
Locatie
Datum
zondag 24 januari 2021 - 15:00
Geannuleerd

Afbeeldingen