Print

Tickets

Je kan zowel abonnementen als losse tickets aanschaffen.

Er zijn 2 soorten abonnementen:

  • abonnement podiumvoorstellingen: je heb recht op een korting van 4 euro per voorstelling als je minstens vijf verschillende voorstellingen per persoon reserveert
  • abonnement aperitiefconcerten: indien je reserveert voor de zes aperitiefconcerten samen, betaal je slechts 60 euro

Vanzelfsprekend kan je ook losse tickets aankopen. Hier zijn eveneens kortingen mogelijk:

  • leeftijdskorting: voor de meeste voorstellingen is er een korting voorzien op de ticketprijs voor jongeren onder de 21 of 26 jaar en voor 60-plussers
  • youth drop: bij sommige voorstellingen betalen jongeren tot en met 17 jaar een uniek tarief van 8 euro per ticket
  • senior drop: bij sommige voorstellingen genieten personen boven de 65 een korting van max. 4 euro op het basistarief
  • groepskorting: vanaf 15 tegelijkertijd aangekochte tickets geniet je een korting van 2 euro op het basistarief (deze korting is enkel beschikbaar bij voorstellingen waar een tarief -21/+60 van toepassing is)
  • kansentarief UiTPAS de Merode: voor wie recht heeft op verhoogde tegemoetkoming in de ziekteverzekering, in schuldbemiddeling zit of beschikt over een European Disability Card is er een kansentarief voorzien

Verkoopsvoorwaarden GC den egger

Verbod op doorverkoop tickets

GC den egger is de enige officiële verkoper van tickets van de evenementen uit ons programma, inbegrepen de gastvoorstellingen waarvooor de ticketverkoop via onze kanalen georganiseerd wordt. De Wet van 30 juli 2013 wordt uitdrukkelijk van toepassing verklaard op deze verkoop. Bijgevolg is gereguleerde doorverkoop van dit ticket, zelfs zonder winstmarge, verboden. Occasionele doorverkoop met winstmarge is eveneens verboden. Tickets aangekocht in strijd met dit verbod zijn ongeldig. GC den egger behoudt zich het recht voor tickets aangekocht in strijd met dit verbod te blokkeren en de houder van die tickets toegang tot voormeld evenement te weigeren.

Terugname tickets 

Kan je door onvoorziene omstandigheden een voorstelling waarvoor je tickets had gekocht toch niet bijwonen? Dan kan je die tot maximaal zeven dagen voor de voorstelling tijdens de openingsuren van het secretariaat komen inwisselen voor egger-waardebons (verkochte tickets worden nooit terugbetaald). De bons zijn vier maanden geldig en kunnen gebruikt worden voor een nieuwe voorstelling uit ons eigen programma (niet geldig voor gastvoorstellingen!). De voorstelling die je kiest, hoeft niet binnen de omruiltermijn van vier maanden te vallen. 

Personen met een beperking 

In onze theaterzaal zijn plaatsen voorzien voor personen met een beperking. Als je hiervan gebruik wil maken, verzoeken wij  je dit te melden bij je reservatie.

De begeleider van een persoon met een beperking, die in het bezit is van een begeleiderspas, kan een gratis ticket bekomen. Dit ticket kan enkel afgehaald worden de avond van de voorstelling zelf.

Voor meer informatie i.v.m. de begeleiderspas: provincie Vlaams-Brabant – tel. 016 26 76 56 – e-mail: begeleiderspas@vlaamsbrabant.be – website: www.vlaamsbrabant.be/begeleiderspas.

Onze theaterzalen zijn niet voorzien van een ringleiding.