Print

Abonnement

Van zodra je minstens vijf verschillende voorstellingen per persoon reserveert, geniet je automatisch het voordelige abonnementstarief. Concreet betekent dit een korting tot 4 euro per voorstelling. Eens je een abonnement hebt, blijft dit tarief voor elke bijkomende reservatie die je doet gedurende het ganse seizoen geldig. Voor extra plaatsen (losse tickets) wordt het gewone tarief aangerekend.

Een abonnement kan je op twee manieren bestellen:

  • ONLINE: met ons bestelplatform is het online bestellen van je podium- en/of aperitiefabonnement een fluitje van een cent. je kan zelf je favoriete plaats kiezen en hebt de mogelijkheid om voor verschillende personen tegelijkertijd te bestellen. Dit is ongetwijfeld de eenvoudigste en snelste manier om je abonnement te verlengen. Bovendien kan je je tickets onmiddellijk online betalen en ontvang je nadien je e-tickets in je mailbox. Vanzelfsprekend blijft het ook mogelijk om per overschrijving of aan de balie van den egger je tickets af te rekenen. Klik op de knop 'BESTEL JE ABONNEMENT' op de hompepage en maak je keuze uit het aanbod. In onderstaande video'tjes kan je stap voor stap volgen hoe je op de vlotste en snelste manier een abonnement bestelt vanuit het comfort van je luie zetel!
  • BESTELBON: vul de bestelbon uit onze seizoensbrochure zo duidelijk mogelijk in en bezorg deze aan het secretariaat van den egger, ter plaatse, per e-mail, per fax of per post. Na ontvangst krijg je een bevestiging en een uitnodiging tot betaling. Na betaling worden de tickets per post thuisbezorgd of doorgemaild (e-tickets). De digitale versie van de bestelbon vind je in bijlage.