Print

Zelf iets organiseren

Den egger biedt meer dan alleen maar cultuur…

U bent op zoek naar het ideale kader voor uw activiteit? Wist u dat gemeenschapscentrum den egger in Scherpenheuvel voor ieder wat wils biedt? Onze moderne infrastructuur herbergt een zeer volledige accommodatie van goed uitgeruste zalen die aangepast zijn aan de hedendaagse behoeften.

Het centrum opent haar deuren voor alles (theater- en muziekvoorstellingen, recepties, fuiven, vergaderingen, vormingen, ontmoetingsactiviteiten, bedrijfspresentaties, congressen, seminaries, privéfeesten, enz.) en iedereen (zowel verenigingen, organisaties, bedrijven als privépersonen kunnen gebruik maken van de lokalen van den egger).

Voor meer informatie rond het gebruik van onze uitgebreide infrastructuur kan u terecht bij Michel Baeten, telefonisch op het nummer 013 39 14 24 of via mail aan michel.baeten@denegger.be.

Spring gerust eens binnen. Een bezoek zal u zeker overtuigen!

Gebruikersvoorwaarden van den egger

U kan de tarieven en de gebruikersvoorwaarden van GC den egger raadplegen in het retributiereglement en het gebruikersreglement. Beide documenten zijn vanaf 1 januari 2018 van kracht. 

Om de zalen van den egger te reserveren en alle benodigdheden voor uw activiteit te bestellen, kan u ook het reservatieformulier en het plannings- en inrichtingsdossier downloaden.

Voor meer informatie rond de gebruikersvoorwaarden en documenten kan u steeds terecht op het secretariaat van den egger.

Aankondiging van uw activiteiten op deze website

Alle openbare activiteiten door derden georganiseerd in den egger worden opgenomen in het programma onder de rubriek ‘te gast’.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om uw open podiumvoorstellingen op de startpagina van de website aan te kondigen in de rubriek ‘Binnenkort in den egger’. De organisator dient dan wel zelf minimum één maand voor datum van de voorstelling de nodige informatie over de activiteit via mail te bezorgen aan michel.baeten@denegger.be.

De aan te leveren informatie dient te bestaan uit :

uitvoerder, titel van de voorstelling, een beknopte inhoudelijke tekst, datum en uur van de activiteit, toegangsprijzen, … (in Word-formaat, lettertype arial 10pt)
een illustratie - geen affiche! - van voldoende hoge resolutie (in jpeg-formaat)