Programma

Gravity & Other Myths: Backbone

dinsdag 23 oktober 2018 - 20:30

Wie de halsbrekende toeren van het Australische Gravity & Other Myths aandurft, beleeft een avond op het puntje van de stoel en blijft met open mond achter.

In Backbone dagen tien performers en twee muzikanten elkaar uit in een decor met houten palen, stenen, aarde, emmers, en heel veel betoverend licht. Ze testen elkaars kracht en uithoudingsvermogen in scènes die afwisselend poëtisch, spectaculair en grappig zijn.

Meer info

Vapeurs: Een échte vriendinnenkomedie

donderdag 25 oktober 2018 - 20:00

Een herkenbare komedie voor alle vrouwen die de overgang al achter de rug hebben, er tegenaan kijken of er juist middenin zitten. Een avond over, voor en door vier prachtige dames die weten waar ze het over hebben.

Plotseling bloedheet, nachtelijk zweten, vergeetachtigheid, mood swings? Het komt allemaal voorbij in de vorm van herkenbare verhalen, bizarre sketches en swingende songs. En zeg nu zelf: gedeelde smart is toch halve smart?

Meer info

Echt Antwaarps Teater: 'k Wil maar ik kan niet

zaterdag 27 oktober 2018 - 20:00

Na een wereldreis van zeven maanden komt Filip, de enige zoon van Bob en Christiane terug thuis. Tijdens zijn reis is hij in Afrika verliefd geworden op Elke, een Belgische dokter zonder grenzen. Zo verliefd dat hij binnen de kortste keren wil trouwen. Met heel veel enthousiasme wil hij zijn ouders verrassen met dit grote nieuws maar die hebben voor hem een nog grotere verrassing in petto. Als de ouders van Elke op hun beurt ook een verrassing klaarhebben is er verbijstering alom...

Meer info

Kapitein Winokio: De winter van Kapitein Winokio

zondag 28 oktober 2018 - 15:00

Kapitein Winokio, Mevrouw de Poes en de muziekmatrozen nemen je mee op hun muzikale tocht door de dikke sneeuw. Ze ontmoeten Felix de ijsbeer, zingen over dwarrelende sneeuwvlokjes en dansen samen met jouw kampioenen als pinguïns! Dimitri Leue sprenkelt als regisseur een extra warme wintergloed over de show.

Heerlijke muziek, humor en ontroering beleef je samen met de zotte bende van de Kapitein, en dat in een prachtig winterdecor!

Haal de slee uit de kelder, laat het rendier in je los en kom lekker meedoen! In de verte kan je de belletjes al horen rinkelen…

Meer info

Fototentoonstelling Week van de Amateurkunsten - Fotoclub Scherp-Zicht

maandag 29 oktober 2018 - 09:00 tot 19:00

Dagelijks geopend bij activiteiten in den egger en tijdens de openingsuren van het secretariaat.

Meer info

JazzCafé@denegger 6.0: Caroll Vanwelden Kwartet 'Portraits of Brazil'

dinsdag 30 oktober 2018 - 20:30

Caroll Vanwelden, afgestudeerde aan de gerenommeerde Londense Guildhall School of Music & Drama, werd in 2012/2014 voor haar beide CD’s (Shakespeare & Jazz) met veel enthousiasme opnieuw ontdekt en bracht zich daarmee in het middelpunt van de belangstelling. “Als zangeres, als pianiste, maar vooral ook als componiste toont ze ons haar bijzonder originele en eigen aanpak die de muziekliefhebber blijft verrassen”, zei de laaiend enthousiaste Mauretta Heinzelmann (PlayJazz).

Meer info

ABBA Gold: The Concert Show

zaterdag 03 november 2018 - 20:00

Dit concert is uitverkocht! Extra concert op woe 27/02/19!

Having the time of your life!

ABBA Gold - The Concert Show is een spectaculaire show met alle onvergetelijke songs van Agnetha, Anni-Frid, Benny en Bjorn. 

Meer info

Film: Isle of Dogs

woensdag 07 november 2018 - 20:00

Wes Anderson is één van de meest intrigerende regisseurs die Hollywood momenteel rijk is. Hij wisselt graag af tussen live action en animatiefilms, maar steeds behoudt hij zijn typische en direct herkenbare stijl. Voor Isle of Dogs greep hij terug naar de stop-motion technieken met gedetailleerde poppen die hij ook al gebruikte in The Fantastic Mister Fox. Isle of Dogs vertelt het verhaal van het Japan in de nabije toekomst, waar alle honden verbannen zijn naar een afgelegen eiland.

Meer info

Yevgueni: Tijd is alles

donderdag 08 november 2018 - 20:00

Tijd is altijd en overal, maar ook vaak te kort. Tijd om vader te worden bijvoorbeeld. De tijd om aan je grootste avontuur te beginnen, net op het moment dat de tijd in je achterhoofd al zachtjes begint af te tellen. Maar ook tijd voor twijfels of zij die het verschil kunnen maken in de wereld de juiste kant op kijken. En of wij naar de juiste mensen kijken om op tijd het verschil te maken.

Meer info

Opening tentoonstelling 'Nooit meer oorlog': lezing door Pieter Serrien, '11 november 1918, Honderd jaar na de wapenstilstand'

vrijdag 09 november 2018 - 20:00

De tentoonstelling Nooit meer oorlog wordt ingehuldigd met een avondvullend programma ter herdenking van de oorlogsslachtoffers en het einde van de Groote Oorlog. Het einde van WOI wordt herdacht met een lezing over de duizelingwekkende en verrassend gewelddadige geschiedenis van de laatste dag van WOI, 11 november 1918 door Pieter Serrien.

Je krijgt de kans om de tentoonstelling te bezoeken onder begeleiding van enkele gidsen.

Meer info

Pagina's